רויטל ייעצה לכתבת כלכליסט, רימונה פרקש – פיקדון מובנה-מוצר פיננסי שנוי במחלוקת

פורסם בכלכליסט ב-6 ליולי 2008

יועצת ההשקעות הפרטית רויטל דור-וילק הינה מומחית בתחום הפקדונות המובנים. במסגרת זו, עזרה לכתבת העיתון כלכליסט בכתבה בתחום.

להלן קטע מתוך הכתבה:

בניגוד לאופן בו הסטרקצ'רים בנויים בישראל, בעולם חלים כללים שונים לגמרי על מוצרים אלו. אחד ההבדלים המהותיים הוא שבחו"ל הלקוח שרוכש מוצר מובנה יודע בדיוק כמה מרוויח הבנק על המוצר שרכש. "בחו"ל עומדת עמלת רכישה על כ?0.5%-1.5% ובסטרקצ'ר העמלה של הבנק עצמו עומדת על כ? 2%", אומרת רויטל דור-וילק, יועצת השקעות פרטית. לדבריה, "קיימים בחו"ל כמה סטרקצ'רים מאוד טובים שאנשים הרוויחו בהם סכומים יפים. הבעיה היחידה היא שכדי להשקיע בסטרקצ'ר בחו"ל צריך שיהיה לך חשבון בבנק בחו"ל ושם מדובר על סכום התחלתי של מינימום 100 אלף דולר לצורך פתיחת חשבון".

לקריאת הכתבה המלאה באתר כלכליסט: פיקדון מובנה – מוצר פיננסי שנוי במחלוקת.


אם לאחר הקריאה נותרו לכם שאלות נוספות בנושא ייעוץ השקעות או ייעוץ פנסיוני, צרו אתנו קשר באמצעות הטופס מטה.

לפרטים נוספים מלאו את הטופס

    לא קיימת חובה חוקית למסור את הפרטים בטופס, ומסירתם תלויה ברצונך ובהסכמתך בלבד. הפרטים שנמסרים בטופס יישמרו במאגר המידע של RDVC וישמשו אך ורק לצורך חזרה אליך, מתן מענה לפנייתך ומתן שירותי ייעוץ. המידע לא יימסר לצד שלישי ללא הסכמתך.

    דילוג לתוכן